TTM_7277

De Kracht van Samenwerken - De Sjouwers en Office Service Nederland

In de dynamische wereld van kantoormeubilair staan bedrijven zoals Office Service Nederland voortdurend voor uitdagingen. Onze samenwerking heeft echter bewezen dat gezamenlijke inspanningen leiden tot groot succes. We spraken met onze gewaardeerde partner, Office Service Nederland, over hoe onze samenwerking heeft geholpen om deze uitdagingen het hoofd te bieden en gezamenlijk projecten tot een succes te maken.

Wat Maakt Office Service Nederland Uniek?

Office Service Nederland is dé naam in de sector van montage van kantoor-, project- en schoolmeubilair. “We zijn het grootste bedrijf in deze branche en hebben dit jaar ons 25-jarig bestaan gevierd. Wij verkopen geen meubilair maar zorgen voor de fysieke inrichting van kantoren, scholen, overheidsgebouwen, ziekenhuizen et cetera. Daarnaast plaatsen we veel lockers; op scholen maar ook bijvoorbeeld de pakketkasten die je overal ziet” vertelt Carmen, projectmanager bij het bedrijf.

De uitdaging van Office Service Nederland

Zoals elk ambitieus bedrijf, kampte Office Service Nederland met logistieke uitdagingen. Ze zochten niet alleen naar sjouwers maar ook naar bekwame monteurs. Een levering met meubels zet zichzelf niet op de plek en draait zichzelf ook niet in elkaar. Vooral voor hun grotere projecten hadden ze extra hulp nodig, zowel sjouwers als monteurs. Dat is waar De Sjouwers om de hoek kwam kijken. “We werken landelijk en zelfs internationaal en er blijft een hoge vraag. We wilden daarmee ons eigen personeel niet overbelasten.” Voor ons een bekende reden, vooral in deze concurrerende arbeidsmarkt.

Hoe De Sjouwers het verschil maakt

Bij De Sjouwers geloven we in grondige voorbereiding. Onze teams worden zorgvuldig gebriefd en geleid door ervaren voormannen. “De jongens van De Sjouwers zijn jonge, enthousiaste mannen die van aanpakken weten.  Ze staan onze projectleiders bij en zorgen dat een klant aan het eind van een project een prachtige, nieuw ingerichte ruimte heeft”, prijst Carmen. Het is niet alleen zorgen dat het project uitgevoerd wordt, maar dat het goed uitgevoerd wordt en op de meest efficiënte manier. Meedenken is daarin het sleutelwoord. Voordat we op de klus beginnen zijn we dus volledig op de hoogte hoe onze Sjouwers het best kunnen worden ingezet en waar we de meeste waarde kunnen bieden. Precies daar ligt onze kracht: ondersteuning in het verwezenlijken van projecten en ambities van onze partners.

Succesverhalen dankzij goede samenwerking

“De samenwerking met De Sjouwers is een game-changer geweest. Ze zijn betrouwbaar, zeker als het gaat om VOG-gecertificeerd personeel, wat cruciaal is voor ons,” bevestigt Carmen. Zo hebben we een goede relatie opgebouwd en gewerkt aan vele projecten, zoals bij de Rechtbank in Den Bosch en Dordrecht, samen goed voor meer dan 750 werkplekken, verscheidene legerkazernes in Nederland en zijn we samen de grens over gegaan naar onder andere Neurenberg en Leuven. Communicatie is daarin het allerbelangrijkst. Ook Carmen onderstreept dit. “De communicatie en samenwerking is uitstekend; het verloopt soepel en de planners van De Sjouwers nemen ons eigen plankantoor veel werk uit handen.” 

Zou Carmen ons aanbevelen?

Met een glimlach zegt ze: “Absoluut! Maar we willen De Sjouwers eigenlijk het liefst voor onszelf houden.”

Elk succesvol project begint met een sterke samenwerking. Bij De Sjouwers zijn we trots op onze bijdrage aan het succes van bedrijven zoals Office Service Nederland. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

 

 

 

Like what you see?

Neem contact op!

© 2024 De Sjouwers B.V