Samenwerken als partner

Sjouwers maken werk lichter en denken mee

Proactief

Sjouwen met de juiste instelling. Meedenken en verantwoordelijkheid dragen. Dat zijn voor ons vanzelfsprekende kernwaarden.

Focus

Doordat wij altijd de beste Sjouwer voor de klus vinden en de Sjouwers op voorhand goed briefen, behoud je de focus op je eigen bedrijf.

Sociaal

Wij werken uitsluitend met gezellige, representatieve en sociale studenten. Zij vormen ook namens jouw bedrijf het ideale visitekaartje.

Flexibel

Door ons grote team zijn wij erg flexibel. Zelfs last-minute aanvragen of wijzigen kunnen wij vaak genoeg opvangen.

“Voor een client van mij De Sjouwers gevraagd voor haar verhuizing, door lichamelijke klachten kan ze zelf weinig. Echt helemaal top gewerkt; het liep gesmeerd. Aardige jongens en zorgvuldig.”

Riana Kuijer - Zijn, Zorg


Geen zelf ingevulde profielen, maar door ons gescreende Sjouwers! Wij zijn en blijven de tussenpersoon en werken met een hecht team. Niet alleen Sjouwen, maar ook verbinden en de relatie op één.


Een jong en frisse blik op een traditionele branche. Laat ons weten waar we kunnen ondersteunen en werk uit handen kunnen nemen. Wij zijn geen leverancier maar een echte partner die meedenkt aan oplossingen. 

Sjouwers voor Projectinrichters 🏢​

Als je de Sjouwers inschakelt, wordt het leven voor projectinrichters makkelijker. Hierdoor kunnen ze zich richten op waar ze goed in …

Sjouwers voor evenementen 🎪

De Sjouwers, dat is dé oplossing voor bedrijven in de evenementen op-en afbouw branche die op zoek zijn naar een flinke dosis hulp. Met een …

Sjouwers voor Warehouses 📦

Voor warehouses die hulp nodig hebben bij het verplaatsen van zware spullen, biedt De Sjouwers dé perfecte oplossing. We hebben …

Sjouwers voor in de Bouw 🏗️

De Sjouwers is een lifesaver voor bedrijven in de bouw die hulp nodig hebebn bij het verplaatsen van zware spullen. Met een heleboel …

Like what you see?

Neem contact op!

© 2024 De Sjouwers B.V.   –   Privacy Policy