TTM_7238

Sjouwers voor in de Bouw 🏗️

Vakmensen in de bouw worden steeds schaarser. Daarom is het extra zonde dat vakmensen nog steeds teveel worden ingezet voor zwaar sjouwwerk of het schoonhouden van de werkplek. 

De Sjouwers is een lifesaver voor bedrijven in de bouw die hulp nodig hebben bij het verplaatsen van zware spullen. Met een heleboel mankracht klaar om te knallen, kan de Sjouwers zware taken veilig en snel uitvoeren. Door de Sjouwers in te huren, kun je als bouwbedrijf je concentreren op wat er echt toe doet, in plaats van bezig te zijn met het verplaatsen van materialen. De Sjouwers kan bijvoorbeeld helpen met het verwijderen van bouwafval, of met het verplaatsen van materialen zoals glas, gips of blik, of gereedschap naar de juiste locatie. Ook kunnen wij ondersteunen met het weglopen van sloopafval of het schoonhouden van de bouwplaats.

Wil jij ook je vakmensen inzetten op taken waarin ze écht goed zijn en tegelijkertijd hun rug besparen? Neem dan eens contact met ons op om te zien wat we voor jouw kunnen betekenen. 

Like what you see?

Neem contact op!

© 2024 De Sjouwers B.V