Hoe De Sjouwers zo flexibel kan zijn

Het is 8 uur ’s avonds en je krijgt ineens te horen dat er morgen een extra levering komt waarvoor niemand beschikbaar is om deze in te huizen. Het is een scenario dat wij regelmatig meemaken met onze partners. Wij kunnen vaker wel dan niet alsnog voorzien in deze vraag. We krijgen dan ook regelmatig de vraag van onze partners hoe wij dit toch iedere keer weer voor elkaar weten te boksen. We delen graag ons geheime recept 😉 

Zo werken wij voornamelijk met studenten en laten we eerlijk wezen, veel studenten leven van dag tot dag en hebben over het algemeen meer vrije tijd waardoor ze lekker flexibel zijn! 
De Sjouwers is tot s’avonds laat bereikbaar. Omdat de Sjouwers wordt gerund door de eigenaren die alles op alles zetten voor hun klanten gaat niet in tegenstelling tot andere leveranciers de telefoon om vijf uur uit. Zodra wij een melding krijgen van een nieuwe opdracht wordt deze uitgezet onder onze pool van werknemers. Deze groep wordt constant uitgebreid waardoor de Sjouwers inmiddels meer dan 200 werknemers heeft. Nu denk je misschien, gaan jullie die dan echt allemaal bellen om 8 uur s’avonds om te vragen of ze de dag daarna beschikbaar zijn? Neehoor, daar gebruiken wij een handige app voor waardoor al onze sjouwers direct een push-notificatie krijgen op hun telefoon met de melding dat ze zich kunnen aanmelden voor een klus. Op deze manier kan een opdracht soms al binnen een minuut ingevuld zijn en ben jij dus direct weer van je stress af. 

Heb jij soms ook behoefte aan een flexibele partner die op ieder moment met je meedenkt om dergelijke problemen op te lossen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Like what you see?

Neem contact op!

© 2024 De Sjouwers B.V