Aangenaam

Leuk om kennis te maken

Wij ontzorgen particulieren en zakelijke klanten op het gebied van sjouwwerk. Wij staan bekend om onze goede service en prijs-kwaliteitverhouding. Maargoed, dat kunnen we zelf natuurlijk makkelijk zeggen maar eigenlijk zeggen onze reviews voldoende. Wij scoren gemiddeld 4,7/5 sterren en daar zijn wij best een beetje trots op. 

De Sjouwers streeft naar landelijke dekking van Sjouwers, zodat we onze partners in alle plaatsen kunnen voorzien van de beste service en kwaliteit en we bijdragen aan de effici├źntie en effectiviteit van o.a. het organiseren van een evenement, een verhuizing, de (af)bouw van een project of juist de inrichting ervan.

Onze visie is om het leidende bedrijf te zijn in alles wat met sjouwen te maken heeft met een sterke focus op flexibiliteit, service en kwaliteit. We geloven dat door te blijven investeren in onze mensen, technologie├źn en processen, we in staat zullen zijn om onze klanten de beste oplossingen te bieden en tegelijkertijd een positieve impact te hebben op branches waarin we actief zijn. Ons doel is om een waardevolle en betrouwbare partner te zijn voor onze klanten en om samen te werken aan een duurzame toekomst.

Traditioneel werk op een frisse, moderne manier benaderen. Door onze manier van werken, plannen en briefen is slechts een bouwtekening al voldoende om een te klus fixen met ons kenmerkende team. Neem vooral contact op en bleef de Sjouwers-aanpak, nemen wij je mee.

Ruim acht jaar geleden werden wij, als 15 jarige jochies gevraagd om te helpen verhuizen.
De verhuizing verliep zo soepel dat het ons een leuk idee leek om te kijken of we dit vaker konden doen. Na een paar losse advertenties en wat mond-tot-mondreclame werden we steeds vaker gevraagd om te helpen bij een verhuizing of zelfs een hele verhuizing uit handen te nemen. Niet veel later hebben we De Sjouwers officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en kon het echte bedrijf beginnen.

Ons team groeide uit naar 400+ sjouwers, waardoor steeds meer zakelijke klanten ons weten te vinden als vaste partner voor allerhande sjouwwerkzaamheden. Zo ontlasten wij bouwbedrijven door materiaal op de juiste plek te zetten, zodat de vakmensen direct aan de slag kunnen. Maar helpen wij ook mee met de opbouw van de dikste evenementen zoals de Grand Prix in Zandvoort, Invictus Games, Amsterdams Winterparadijs en nog veel meer. 

De Sjouwers staat voor representatieve studenten die willen bewijzen dat de jeugd van tegenwoordig echt nog wel de handen uit de mouwen kan steken. 

Oprichters

Like what you see?

Neem contact op!

┬ę 2024 De Sjouwers B.V.