TTM_6803

10 Verhuistips om jouw verhuizing zorgeloos uit te voeren

Verhuizen kan natuurlijk best stressvol zijn, dat hoort er natuurlijk een beetje bij. Maar met deze 10 tips vanuit de Sjouwers wordt verhuizen een stuk gemakkelijker en minder stressvol!

  1. Maak een lijst van alle spullen die je wilt verhuizen en maak twee kolommen: “meenemen” en “weggooien/doneren”. Zo heb je een duidelijk overzicht van wat je wilt verhuizen en kun je bepalen wat je niet meer nodig hebt.
  2. Verzamel alle benodigde verhuismaterialen, zoals verhuisdozen, tape, labels en permanente markers.
  3. Zoek professionele verhuizers of vraag vrienden en familie om te helpen met de verhuizing. Zorg ervoor dat je voldoende hulp hebt om alles efficiënt te kunnen verhuizen.
  4. Label alle verhuisdozen met de naam van de kamer waar ze heen gaan en een lijst van wat erin zit. Dit maakt het uitpakken later een stuk gemakkelijker.
  5. Begin op tijd met inpakken zodat je niet in paniek raakt op de dag van de verhuizing. Pak eerst de spullen in die je het minst nodig hebt en werk naar de spullen toe die je vaker gebruikt.
  6. Verhuis nooit waardevolle spullen, zoals sieraden of belangrijke documenten, in verhuisdozen. Neem deze spullen liever persoonlijk mee of stuur ze apart op.
  7. Verhuis vloerkleden, dekbedden en andere grote, zware voorwerpen apart om te voorkomen dat verhuisdozen te zwaar worden.
  8. Zorg ervoor dat je alle nutsvoorzieningen en abonnementen op tijd opzegt of overzet naar je nieuwe adres.
  9. Vergeet niet om je nieuwe adres te laten bezorgen aan je vrienden, familie en belangrijke instanties zoals je bank en de belastingdienst.
  10. Neem de tijd om je nieuwe huis op te ruimen en in te richten voordat je te veel spullen uitpakt. Zo kun je bepalen wat je wilt houden en wat je kunt weggooien.

Heb jij nog wat extra handjes nodig bij je verhuizing omdat je je familie niet lastig wilt vallen? Neem dan gerust contact met ons op!

Like what you see?

Neem contact op!

© 2024 De Sjouwers B.V