Van Sjouwer tot Manager Operations: Het Inspirerende Groeipad van Bart

Bij De Sjouwers zijn we bijzonder trots op de talenten die ons team versterken en hebben we de gewoonte uit te blinken. Maar soms overtreft een verhaal zelfs onze verwachtingen. Dit is het geval met Bart Froeling.

Een jaar geleden trad Bart, met zijn imposante twee meter lengte, toe tot ons team als sjouwer, maar het was niet alleen zijn lengte die indruk maakte. Het waren zijn positiviteit, natuurlijke charme en overduidelijke drive die hem deden opvallen en snel een gerespecteerde plek binnen ons team gaven.

Het duurde dan ook niet lang voordat Bart zich opwerkte tot Projectleider. Hij leidde succesvol meerdere projecten en zorgden voor een brede glimlach op de gezichten om hem heen. Eén van de meest recente en opmerkelijke projecten was het festival Hulaballoo in Groningen. Onder Barts leiding werd de volledige op- en afbouw van dit evenement vlekkeloos afgerond waardoor 30.000 bezoekers een fantastisch evenement hebben beleeft. Een prestatie van formaat!

Bart’s groeipad stopte daar niet. Na zijn bewezen talent en onmiskenbare leiderschap werd hij gepromoveerd naar de rol van Manager Operations. Een functie die hij met enthousiasme en met beide handen heeft aangegrepen. Zijn verhaal is des te opmerkelijker omdat hij naast zijn werk bij ons ook nog eens recentelijk is afgestudeerd. Nu hij fulltime bij ons aan de slag gaat, kijken we uit naar alle verdere prestaties die hij ongetwijfeld gaat leveren.

Barts reis van Sjouwer naar Manager Operations is een inspirerend voorbeeld van de groeimogelijkheden binnen De Sjouwers. Het benadrukt dat met hard werken, toewijding en een positieve instelling elke sjouwer het in zich heeft om te groeien en te excelleren binnen ons bedrijf.

Bij De Sjouwers geloven we in het potentieel van elk individu en bieden we alle kansen om dat potentieel te realiseren. Barts verhaal is daar het levende bewijs van. Ons team zit nog bomvol mooie en diverse succesverhalen. Sluit je aan bij ons team of als partner en schrijf je eigen succesverhaal, samen met ons!

Like what you see?

Neem contact op!

© 2024 De Sjouwers B.V