Sjouwers

Sjouwers vs Freelancer platformen

In een wereld waar bedrijven regelmatig geconfronteerd worden met personeelstekorten, kan de verleiding groot zijn om snel naar freelance platformen te grijpen. Op papier klinkt het eenvoudig: tijdelijke krachten die flexibel inzetbaar zijn. Toch ervaren veel van onze partners enkele haken en ogen.

Hier zijn enkele pijnpunten die vaak naar voren komen:

  1. Selectieproces: Bedrijven moeten zelf door het woud van freelancers navigeren, waarbij beoordelingen vaak niet het volledige verhaal vertellen of soms niet aanwezig zijn.
  2. Variabele kwaliteit: Door een beperkte screening kan de expertise van een freelancer tegenvallen.
  3. Specifieke eisen: Het vinden van freelancers met specifieke certificaten, zoals een VCA-diploma, VOG-verklaring of de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) kan een uitdaging zijn.
  4. Consistentie: Steeds wisselende gezichten leiden tot hogere inwerktijden, wat de efficiëntie van het project of bedrijf kan drukken.
  5. Voorbereiding: Freelancers zijn vaak niet op de hoogte van de gehele taakomschrijving, wat extra briefing aan het begin van de dag nodig maakt.

Maar waarom schakelen bedrijven dan over naar De Sjouwers?

Onze partners geven na de overstap van een platform naar De Sjouwers het volgende aan:

  1. Strikte Screening: We waarborgen consistent hoge kwaliteit door een grondige screening van ons personeel voordat we ze aannemen en op een project zetten.
  2. Maatwerk: We zoeken de juiste Sjouwer bij de juiste klus, afgestemd op de behoeften van het project.
  3. Voorbereiding: Ons team is altijd uitgebreid geïnformeerd voordat we starten op een project. Onze voorman geeft sturing op locatie.
  4. Consistentie: We streven ernaar dezelfde gezichten naar terugkerende projecten te sturen, wat de inwerktijd minimaliseert en de efficiëntie optimaliseert. Toch een nieuw iemand? Dan is deze Sjouwers binnen no-time ingewerkt door andere Sjouwers.
  5. Personeelstevredenheid: We zorgen dat onze Sjouwers op taken worden geplaatst waar ze het beste tot hun recht komen – dit leidt tot een positieve werksfeer en een hogere productiviteit.

Kortom, een tevreden klant is essentieel, maar tevreden werknemers zijn voor ons even cruciaal. Overweegt u de overstap van een freelance platform naar De Sjouwers? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen.

Like what you see?

Neem contact op!

© 2024 De Sjouwers B.V