10 redenen waarom jij bij de Sjouwers moet gaan werken!

Wil jij net zo’m glimlach als Ryan (zie foto hierboven) op je gezicht getoverd hebben? Dan hoef je niets meer te doen dan te solliciteren bij de Sjouwers. Heeft de vorlijke lach van Ryan jou nog niet overtuigd? Check dan hieronder 10 (van de vele) redenen waarom jij bij de sjouwers moet werken!

  1. Ten eerste is het werken bij de Sjouwers enorm flexibel wat perfect is voor studenten. Tentamen week klaar en vijf dagen achter elkaar werken? Dat kan! Druk met je tentamens en twee weken niet werken? Wij zullen niet klagen!
  2. Ten tweede is het natuurlijk belangrijk wat je verdient en bij de Sjouwers is dat niet verkeerd. Goed werken wordt bij ons ook nog eens extra beloond. 
  3. We werken met een jonge club met allemaal dezelfde normen en waarden. We zijn sociaal, fit en steken graag de handen uit de mouwen. Wat is er nou fijner dan met gelijkgestemden werken?
  4. Bij de Sjouwers doe je gelukkig niet elke dag hetzelfde werk. Zo kan je de ene dag een particulier helpen met het uitruimen van zijn schuur, de volgende dag een gaaf evenement helpen opbouwen en de dag daarna ondersteunen bij een verhuizing van een groot kantoorpand. Die dag daarna? Dat bepaal je helemaal zelf! Je bepaalt namelijk altijd helemaal zelf waar, wanneer en voor welke opdrachtgever je werkt. 
  5. De klussen van de Sjouwers zijn bijna door heel Nederland, zo zie je nog eens wat van de wereld, uhh, Nederland bedoelen we natuurlijk. Zo sta je de ene dag op het Circuit van Zandvoort en de andere dag op Texel. 
  6. We zorgen ervoor dat alle medewerkers standaard elke maandag uitbetaald krijgen. Zo kan je als student snel geld verdienen en hoef je nooit lang op je geld te wachten.
  7. Bij de Sjouwers zorgen we ervoor dat er altijd genoeg klussen zijn die je kan oppakken. Er is dus altijd werk als je een bepaalde dag graag wil werken!
  8. Wat ook natuurlijk en belangrijk punt is, zijn de borrels! Bij de Sjouwers hebben we regelmatig leuke borrels voor alle medewerkers, zoals nieuwjaarborrels of speciale borrels voor de sjouwers die we graag even extra in het zonnetje willen zetten. 
  9. Bij de Sjouwers kan je werken op contract, maar stel je bent al een echte ondernemer met een eigen eenmanszaak kan je ook bij ons terecht als ZZP’er!
  10. Tot slot is het sjouwen natuurlijk ook betaald naar de sportschool gaan! Tijdens het werk zal je zeker je spieren trainen zodat jij straks op het strand kunt flaneren. 

Ben je nog niet overtuigd? Bel ons dan even, dan zullen we je nog wat redenen geven. 
 

Wel overtuigd? Neem dan even contact met ons:

πŸ“§    werkenbij@desjouwers.nl

πŸ“ž    085 060 9170
 
 

Like what you see?

Neem contact op!

Β© 2024 De Sjouwers B.V