SJOUW SHOP (1)

Meer dan werk,
meer dan alleen een shirt - SJOUW!

Er was eens een eenzaam pakje juice in de koelkast. Omringd door groente en fruit, die overigens nooit met hem wilden praten, droomde hij er altijd van om net als de blikken pils in het middelpunt van de belangstelling te staan… Maar eindelijk was het moment daar: terwijl het pakje werd leeggedronken op een warme zomerdag, deelde het pakje zijn verhalen met de mensen om hem heen. Hij vertelde over zijn tijd in de koelkast en iedereen lachte en genoot van zijn gezelschap. Hij voelde zich leeg, maar gelukkig.

SJWRS ZWART - TSHIRT

Heel mooi hoe dat roze uitkomt met dat blauwe. En dan hebben we het nog niet eens over dat paarse patroontje erdoor, net een snoepstengel. Zo’n hele zure weet je wel, waardoor je tanden bijna afbreken en je tong helemaal wordt afgeschraapt. Ik zou hier trouwens niet te veel van eten, want ik heb net op google gelezen dat het bijdraagt aan gezondheidsproblemen zoals tandbederf en overmatige calorie-inname. Dat laatste kan je natuurlijk compenseren door gewoon meer te sjouwen héhé.

SJWRS GRIJS - TSHIRT

Bart de doorgewinterde Sjouwer is bekend om zijn ongeëvenaarde sjouwkracht en zijn voorliefde voor gehaktballen. Op een doodnormale sjouwdag, vindt Bart één van de allermooiste dingen die hij in zijn leven heeft gezien: dit mooie shirtje. Zodra Bart dit mooie shirtje aantrekt, voelt hij een kracht die hij nog nooit heeft gevoeld. Zijn spierkracht wordt met 10% verhoogt en mysterieus genoeg, telkens wanneer hij in de buurt van gehaktballen komt, verdubbelen ook nog zijn sjouwcapaciteiten. Super verhaaltje hé?

SJOUW BLAUW/WIT - TSHIRT

De sterkste Sjouwer des Sjouwers staat bekend om zijn krachtige vuist: hij kon muren breken en de zwaarste dozen tillen, maar er is één ding dat hij nooit heeft gekund: een augurkenpotje openen. Na jaren training was het moment daar: hij staarde naar de augurkenpot alsof het zijn allergrootste vijand was. Hij balde zijn vuist en met de laatste wanhopige poging draaide hij aan de deksel. Vanaf die dag stond hij bekend als de Augurkenheld en werd hij beroemder dan ooit tevoren.

Door te klikken op het product kun je ze selecteren
Betaling wordt later geregeld middels een Tikkie

More
coming
soon...

© 2024 De Sjouwers B.V.